Miere de Cimbrisor

Cod produs: Miere de Cimbrisor 250 g
14,00Lei

Cantitate

 

Miere

Miere de Cimbrisor

Miere naturală pură este nediluată și nu are aditivi, conservanți, ingrediente artificiale sau sintetice.

Am reusit sa obtinem aceasta miere de la Medve - Dl. Medve. Isi duce in fiecare an stupii pe dealul Feleacului de langa Cluj. A fost o bucurie pentru noi sa il descoperim pe acest om.

Speram sa fie o bucurie si pentru voi sa descoperiti produsul nostru rar cules din flora spontana de cimbrisor.

Cimbrisorul este o planta aromatica cu proprietăţi terapeutice recunoscute. Este un sortiment de miere foarte aromat datorită buchetului floral pe care îl are.

Datorită buchetului floral pe care îl are, aromei specifice precum şi a cantităţilor destul de mici obţinute de pe păşunile cu cimbrişor —această miere reprezintă o delicatesă. Nu pot fi ignorate însă calităţile sale terapeutice.

Indicaţii terapeutice: activează circulaţia, este tonic în cazul anemiilor şi uşor afrodisiac. Datorită uleiului volatil pe care îl conţine planta de cimbrişor, această miere are proprietăţi expectorante, care calmează spasmele căilor respiratorii, fapt pentru care este indicat a fi întrebuinţat în tratarea tusei convulsive, bronşitei, răguşelii şi tusei astmatice. Având şi o acţiune antiseptică puternică, mierea de cimbrişor acţionează asupra ficatului şi rinichilor, ameliorând starea lor de funcţionare.

Borcan sticla, 250 g.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introdu codul din imagine:Etichete: miere, cimbrisor
Produse asemănătoare (5)

INFORMATII SUPLIMENTARE

Marimi, intretinere, depozitare ...

Facebook Comments ()