Pat - Benjamin

Cod produs: Pat - Benjamin
1.878,00Lei

Cantitate

 

Mobila Pictata

Pat - Benjamin

Mobila cu motive traditionale

Pat pictat traditional
Piesele noastre de mobilier sunt solid manufacturate mai ales din lemn răşinos dar pot fi realizate la comandă din tei, stejar, fag sau nuc şi sunt desăvârşit pictate manual cu motive tradiţionale din Transilvania.
Culorile de fond constând în vopsele pe bază de apă sunt şi ele aplicate manual şi sunt şlefuite pentru a reda fibra, nodurile şi nuanţele lemnului. Suprafeţele decorate astfel sunt apoi protejate prin acoperire cu mai multe straturi de lac în dispersie apoasă sau ceară dizolvată în uleiuri speciale.
Preocuparea noastră majoră de-a lungul întregului proces o constituie respectul şi conservarea mediului.
Avem grijă ca piesele noastre să poarte motive armonioase care să încânte ochiul şi să relaxeze sufletul celor ce o contemplează.
Motivul principal pe care il veţi întâlni pretutindeni pe mobila noastră este "arborele vietii", o metaforă a fertilităţii, a tinereţii fără bătrâneţe şi a vieţii fără de moarte. E un motiv vechi de peste 8000 de ani, originar din Persia care în varianta din Transilvania adună laolaltă o sumedenie de flori fiecare cu simbolurile ei: trandafiri - pasiune, lacramioare - gingasie, lalele - mindrie, garoafe, rodii, flori abia îmbobocite ce sugerează fecioria, flori larg deschise ce simbolizează maturitatea, polen şi seminţe cazând pe pamânt asigurând reluarea ciclului vieţii.
Da, aţi inţeles bine . În timp ce o priviţi aceasta mobila pictată vă spune o poveste.
Povestea trebuie să continue!

Dimensiuni (L x l)200 x 90 cm

Termenul de livrare variaza intre 4 si 8 saptamani de la lansarea comenzii in functie de marimea si complexitatea lucrarii.

Transportul si montajul sunt GRATUITE pe teritoriul Romaniei.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introdu codul din imagine:Etichete: pat, benjamin, mobila, pictata
Produse asemănătoare (6)

INFORMATII SUPLIMENTARE

Marimi, intretinere, depozitare ...

Facebook Comments ()