Produse 100% naturale, Produse lucrate manual, Producători locali

Coș

0

Coșul dvs. de cumpărături gol

Mergi la coș

Melania Ioniță

0 comments
Melania Ioniță

Buna,eu sunt Melania Ioniță am 33 de ani,sunt căsătorită si mamă a 2 copii minunați.

La vârsta la care alți copii se chinuiau să țină creionul în mână,eu deja desenam și pictam ca un mic artist.Înclinația către artă mi-a fost descoperită încă din școala generală de către o doamnă minunată,care mai târziu mi-a devenit profesor de desen.Am fost încurajată să-mi dezvolt acest talent și am absolvit cu brio în anul 2007 Liceul de Arte și Meserii Dimitrie Paciurea,secția pictură de șevalet.

Sunt artist cu suflet si din suflet.

Arta dezvoltă atât de frumos,și le oferă oamenilor o altă viziune asupra lumii în care trăim.Am ales să promovez tradiționalul românesc din dragoste pentru frumusețile acestei tărișoare minunate,țara mea,România,Grădina Maicii Domnului.

Între granițele țării se întâlnește un mix atât de frumos și echilibrat între religie,tradiție,simbolistică,culoare,mitologie.Se spune că atunci când Dumnezeu a împărtit neamurilor teritoriile ca moștenire a sa,românii cu bunul lor simț caracteristic au dat întâietate altora. Când au ajuns și ei în sfârșit la mila Domnului,nu mai era nimic de împărțit.Sfântul Petru a dat din umeri,și atunci văzând smerenia românilor,Dumnezeu a spus: Petre dă-le un colț din Grădina Raiului.

Imaginea tradiționalului nu trebuie sa dispară,tradiționalul nostru face parte din categoria patrimoniului mondial ce trebuie protejat și promovat,pentru ca și copii copiilor noștri să-și știe rădacinile și istoria.

România trebuie promovată,susținută,cunoscută,vizitată si iubită!

Tags : Pictura
Categorii : blog