Produse 100% naturale, Produse lucrate manual, Producători locali

Coș

0

Coșul dvs. de cumpărături gol

Mergi la coș

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Hand Made - Termenii de hand made, artisan handcraft sau handcrafted este unul si acelasi termen folosit pentru inscriptionarea produselor lucrate manual. Arata ca produsul pentru care s-a folosit acesta inscriptionare a fost mai degraba lucrat manual si nu a fost produs prin folosirea automatizarii in procesul de productie.

La fel ca si firmele mari care se respecta, micii artizani si firmele mici si mijlocii si-au castigat respectul si si-au format un nume prin executarea stricta a procesului de productie executat si coordonat strict manual. Este un proces mai anevoios si indelungat, insa asigura implicarea si atentia specialistilor care preiau toate fazele procesului de productie, de la alegerea materiei prime si pana la verificarea calitatii produslui finit.

Astfel, se acorda o deosebita atentie contractarii de materii atent selectionate si de origine controlata. Materialele si vopselele folosite sunt atent selectionate si verificate sa fie rezistente. Nimic nu este lasat la intimplare, totul este aplicat si folosit asa cum s-a transmis de generatii. Astfel iese din fiecare produs un unicat.

Desi doua farfurii din ceramica, doua covoare din lana sau doua ii traditionale seamana, ele nu sunt identice. Contribuie atat materia prima, care este diferita de la un furnizor la altul, cat si cusaturile care nu pot fi realizate de mestesugari identic.

 

 1. PREVEDERI GENERALE
  Site-ul www.tROditional.com este proprietatea SUCIU TRODITIONAL SRL  (denumit in continuare „tROditional”) si utilizarea acestuia implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale utilizatorului precum si ale clientului (consumatorul, cumparatorul). Vanzator si operator al operatiunilor online este SUCIU TRODITIONAL SRL, organizata in baza legii romane, cu sediul in Loc. Balan, Oras Balan, Strada FLORILOR, Bloc 47, Scara 2, Ap. 11, Judet Harghita, cod de identificare fiscala RO43939898, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J19/182/18.03.2021.
  Pentru informatii de contact va rugam consultati sectiunea contact de pe site.
  Orice raport stabilit prin achizitionarea de produse sau servicii prin intermediul site-ului www.tROditional.com este reglementat si interpretat in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul si clientul admit sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor competente din Romania. Orice produs si serviciu oferite prin acest site, se adreseaza persoanelor fizice sau juridice care le achizitioneaza in folos propriu fara scop de revanzare. TROditional nu are nici o obligatie sau raspundere rezultata ca urmare a revanzarilor succesive de produse si/sau servicii realizate de achizitori prin intermediul site-ului www. tROditional.com, care nu au acordul tROditional in acest scop.
  Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire la protectia consumatorului (O.G. nr. 21/1992), legea comertului electronic (Legea nr. 365/2002) si ordonanta privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă (O.G. nr. 130/2000).

  2. DEFINITII
  Site/domeniu
  - o zonă dintr-un sistem informatic, deţinută de vanzator în scopul prelucrării, stocării ori transferului de date, ce contine toate informatiile care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric.
  Contract la distanţă - contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant şi un client, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicaţie la distanţă.
  Finalizarea contractului - Comanda facuta de client este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile acestui site, care sunt parte integrala din acest contract.
  Vanzator (distribuitor) / Comerciant - o persoană juridică ce, în executarea contractelor care intră sub incidenţa termenilor si conditiilor contractuale, acţionează în cadrul activităţii sale comerciale si care, direct sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre client.
  Client (Consumator, Cumparator) - o persoană fizică ce are sau obtine acces la continutul site-ului si serviciului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre tROditional si acesta si care, în executarea contractelor care intră sub incidenţa termenilor si conditiilor contractuale, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale.
  Utilizator – persoana fizica sau juridica ce are sau obtine acces la continutul site-ului, prin mijloace de comunicare electronice sau in baza unui acord de utilizare intre tROditional si acesta.
  Serviciu – serviciu de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic) utilizate pentru prelucrarea, stocarea sau transmiterea informaţiei.
  Document – prezentele Termeni si Conditii
  Termeni si conditii - intelegerea contractuala dintre vanzator si client in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Clientul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda ce genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Clientul se obliga sa ia cunostinta de prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

  3. OPERATORUL SITE-ULUI
  Operatorul site-ului www. tROditional.com este SUCIU TRODITIONAL SRL., Loc. Balan, Oras Balan, Strada FLORILOR, Bloc 47, Scara 2, Ap. 11, Judet Harghita, cu următoarele date fiscale: RO43939898, J19/182/18.03.2021.

  4. UTILIZAREA SITE-ULUI / POLITICA GENERALA
  Acest Document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre tROditional si acesta.
  Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public www. tROditional.com.
  Site-ul/continutul/serviciul permite vizualizarea şi descărcarea materialelor de pe www. tROditional.com exclusiv pentru scopuri personale, necomerciale, doar in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale termenilor si conditiilor si implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate. Este permisă reproducerea parţială a materialelor cu menţionarea sursei, iar în cazul preluării semnificative este necesar să ne contactaţi la office@ tROditional.com pentru un acord scris. Informaţiile înscrise pe site au caracter informativ şi trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora în afara termenilor si conditiilor de fata, fara acordul scris al tROditional este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala, si implica răspunderea în faţa legilor care le protejează.
  In cazul in care tROditional confera clientului/utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea tROditional pentru respectivul utilizator, client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
  Nici un continut transmis catre utilizator sau client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea tROditional si/sau al angajatului tROditional care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
  Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, tROditional sau oricarui tert cu care tROditional are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
  In cazul in care utilizatorul sau clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru termeni si conditii, acesta poate sa contacteze tROditional, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la tROditional destinate acestui scop si astfel:
  1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de tROditional prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea tROditional de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea tROditional.
  2. TROditional va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
  Clientul / utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta termenii si conditiile, sub forma in care acestea vor fi disponibile in acel moment.
  Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unui contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de tROditional.
  In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de tROditional si isi revoca acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unei comenzi, tROditional va anula comanda acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

  Contul de utilizator
  În calitatea de utilizator al tROditional.com, aveţi posibilitatea de a va crea un cont.
  Odată cu înregistrarea dumneavoastră pe site-ul nostru, aveţi obligaţia de a furniza informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră. În caz contrar, accesul dumneavoastră la acest site poate fi blocat, pe perioadă determinată sau nedeterminată. Nu sunteti obligat sa ne furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra implica imposibilitatea efectuarii comenzii.
  Va rugam sa aveti in vedere faptul ca dumneavoastra sunteţi singurul răspunzator pentru menţinerea confidenţialităţii şi a securităţii contului dumneavoastră. De asemenea, sunteţi singurul răspunzător pentru toate activităţile care se desfăşoară prin intermediul sau în legatură cu contul dumneavoastră şi acceptaţi să notificaţi imediat tROditional cu privire la orice utilizare neautorizată a contului dumneavoastră sau orice altă încălcare a securităţii. TROditional nu va răspunde pentru daunele ce rezultă din utilizarea neautorizată a contului dumneavoastră.

  Fraudă
  Tentativele de acces neautorizat la site incluzand dar nelimitandu-se la orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului www. tROditional.com sau de a afecta performanţele serverului pe care acesta rulează vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului www. tROditional.com şi vor fi raportate autoritatilor competente, punand în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

  Comunicare
  Vor fi excluse din site sau ignorate păreri sau adresări ce conţin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informaţiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.
  Contact
  TROditional publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre client sau utilizator. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, utilizatorul sau clientul permite tROditional sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloace electronice.
  Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea tROditional de a contacta utilizatorul sau clientul.

  5. VALIDITATEA OFERTEI ŞI PREŢUL PRODUSELOR
  Ofertele şi produsele tROditional sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor termenilor si conditiilor si sunt disponibile în limita stocului. Din acest motiv tROditional isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a tROditional. TROditional va anunta clientul de indisponibilitatea unui produs comandat, clientul avand posibilitatea de a accepta sau de a refuza comanda partiala. Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare.
  Preturile produselor prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Se considera valabil pretul sau oferta din momentul plasarii comenzii, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor. Preţurile produselor pot fi modificate fără nicio comunicare prealabilă.

  In magazinul online, acordam diferite tipuri de reduceri. Orice cod de reducere poate fi utilizat o singura data, cu exceptia cazului in care este prevazut in mod explicit altfel. In cazul folosirii multiple in mod abuziv, vanzatorul are dreptul de a refuza folosirea codului de reducere. Promoţiile şi reducerile nu se pot cumula cu alte promoţii şi reduceri existente în magazinul online tROditional.com.

  6. COMANDA ONLINE
  Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
  Comanda se face prin sistemul nostru de comenzi, prin completarea formularului de comanda. Vă rugăm să verificaţi datele introduse, nu se mai fac modificări pe comanda odată lansată.

  Pentru informații legate de comandă pote fi apelat numarul de telefon +40 771 252 901de luni până vineri, între orele 8-16, sau se poate trimite un email la adresa office@ tROditional.com.
  Prin finalizarea comenzii clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
  In cazul in care un client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre client inainte de momentul modificarii.
  TROditional poate denunta automat comanda efectuata de catre client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
  a. Nu exista produsele pe stoc;
  b. Plata nu este finalizată;
  c. Datele furnizate de catre client, pe site, sunt incomplete sau incorecte
  d. Activitatea clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea tROditional si/sau partenerilor acestuia
  e. Exista una sau mai multe comenzi confirmate şi neridicate.
  Dupa trimiterea comenzii veti primi pe mail un e-mail de confirmare comanda. Acest e-mail confirma faptul ca aceasta comanda a fost preluata de sistem si va fi prelucrata.
  Plasarea unei comenzi online implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a preturilor produselor si a costurilor de transport. Plasarea unei comenzi pe acest site, cu acceptarea termenilor si conditiilor de livrare si plata de aici, se considera CONTRACT LA DISTANTA intre consumator si tROditional. Contractul la distanta intra in vigoare de la momentul primirii de catre consumator a mesajului de confirmare a comenzii, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.G. nr. 130/2000 art. 2. Contractul la distanta este denumit in cuprinsul acestui document Contract si acestuia i se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.

  Comenzile plasate de luni pana vineri vor fi prelucrate in 24 de ore de la primirea acestora iar comenzile plasate in zilele de sâmbătă și duminică vor fi prelucrate în fiecare zi de luni. In situatia in care aceste date se modifica, noile termene vor fi anuntate atat pe site cat si in comunicarea electronica.

  În cazul in care coletele prezintă urme de deteriorare (pachet rupt, desfăcut etc.) vă recomandăm să refuzaţi ridicarea coletului şi să ne comunicaţi acest lucru la adresa de email office@ tROditional.com.
  După deschiderea coletului, în cazul în care acesta conţine produse deteriorate, sau nu corespund cu produsele facturate, vă rugăm să ne contactaţi în 24 de ore de la primirea coletului, la adresa de email office@ tROditional.com pentru a inlocui produsele sau pentru a va returna contravaloarea acestora.
  TROditional nu este responsabil pentru defectele produselor survenite in urma manevrarii sau transportului de catre curier.

  7. LIVRARE. TRANSPORT
  Livrarea produselor se face in Romania, in statele membre ale UE, dar si in celelalte state in limita posibilitatilor.
  Metode de livrare pentru Romania
   Curier

  Metode de livrare pentru tarile mentionate mai sus, mai putin Romania
  a. Curier, CPT, Door to door
  Curierul va incerca livrarea de 2 ori la adresa de livrare mentionata in pagina de finalizare a comenzii. In cazul in care nu se reuseste livrarea, coletul se va returna la sediul tROditional si comanda va fi anulata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
  Livarea CPT sau Carriage paid to implica:
  Riscurile de pierdere sau de deteriorare a marfii, precum si orice alte cheltuieli suplimentare cauzate de evenimente care au avut loc dupa ce marfa a fost predata carausului trec de la vanzator la cumparator in momentul in care marfa a fost predata carausului.

  Doar în cazul în care tROditional şi clientul stabilesc altfel, tROditional se descarcă de riscurile şi responsabilităţile asociate cu produsele comandate în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care tROditional colaborează.
  Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea tROditional, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora. În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare şi/sau initializare a comenzii, tROditional va anunta clientul de termenul estimat de finalizare a livrării.
  In cazul livrarii prin curier, in situatia in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul tROditional, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. In acest caz, adresa de livrare a coletului se va confirma impreuna cu un consilier de clienti tROditional, doar in scris prin e-mail.

  8. MODALITĂŢI DE PLATĂ. ACORDUL PRIVIND PLATA
  Optiunile de plata difera in functie de tara de livrare. In cazul in care tara de livrare este Romania sunt disponibile toate formele de plata prezentate mai jos, iar in cazul in care tara de livrare este alta decat Romania, plata se va putea realiza doar prin ordin de plata sau online.
  Modalitatile de plata sunt: ramburs, ordin de plată sau online.
  a. Ramburs  pentru Romania
  b. Euplatesc

  SUCIU TRODITIONAL SRL
  Loc. Balan, Oras Balan, Strada FLORILOR, Bloc 47, Scara 2, Ap. 11, Judet Harghita
  Nr. Reg. Comerţului  J19/182/18.03.2021


  In cazul in care plata se realizeaza prin Ordin de plata, livrarea produselor se va realiza doar dupa inregistrarea acesteia.

  9. POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE
  Puteti vizita cea mai mare parte a site-ului nostru fara sa ne oferiti datele voastre personale, cum ar fi numele, adresa sau email-ul. Cu toate acestea, obtinem anumite informatii prin mijloace automate, atunci cand vizitati site-ul nostru utilizand cookie-uri si tag-uri pixel, care reprezinta instrumente standard in industria internetului. Utilizarea cookie-urilor si tag-urilor pixel ne permite sa va aflam IP-ul, tipul de browser pe care il folositi si activitatea generala a browser-ului.
  TROditional se angajează sa va protejeze datele personale si astfel să nu transmită către terţe părţi neautorizate datele personale ale utilizatorilor site-ului şi să le folosească doar în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi şi informării acestora. Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a tROditional, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 0005243, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre tROditional.
  De asemenea, tROditional .com nu încurajează SPAM-ul.

  Prelucrarea datelor cu caracter personal şi confidenţialitatea acestora
  Datele colectate sunt folosite pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la următoarele scopuri:
  1. Facturarea si expedierea comenzilor dvs.
  2. Rezolvarea anulărilor sau plângerilor referitoare la comandă, serviciile sau produsele achiziţionate.
  3. Pentru a asigura accesul în secţiuni cu acces limitat ale site-ului.
  4. Trimiterea de notificări şi newsletters, cu aprobarea dumneavoastră.

  Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

  Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime
  1. Realizarea de analize/rapoarte;
  2. Realizarea de informări;
  3. Publicarea, promovarea, ofertarea produselor/serviciilor oferite de tROditional.com.

  Colectăm informaţii şi le prelucrăm în date statistice despre ce pagini accesaţi în interiorul site-urilor (inclusiv IP), putem folosi în cadrul site-ului cookies, stocând temporar date cu caracter personal pentru îmbunătăţirea securităţii accesului şi a uzabilităţii şi pentru furnizarea unui serviciu mai bun.
  Pentru a completa si finaliza o comanda pe acest site, trebuie sa ne furnizati informatii personale. Cu toate acestea, niciuna dintre informatiile furnizate de dvs. nu va fi cunoscuta de o parte terta decat pentru validarea cumparaturilor pe cardul credit, comanda finalizata, marketing si promotii. Aceste informatii vor fi utilizate doar de tROditional, doar in scopul facturarii si au fost luate toate masurile necesare ca toate informatiile personale sa ramana confidentiale.

  Securitatea datelor colectate
  Serverele-gazdă sunt gestionate intern de catre Departamentul IT. Infrastructura hardware şi software este analizată în permanenţă şi upgradată noilor tehnologii de securitate. Compania nu este răspunzătoare de pierderea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal datorate mediilor nesecurizate de comuncaţie (email) sau datorate ISP-urilor.

  În cazul plăţii online
  Secure Socket Layer (SSL)
  Magazinul www. tROditional.com foloseşte criptare SSL pe toate paginile web unde se realizează plăţile. Pentru a putea face cumpărături prin aceste servicii, trebuie să utilizaţi un browser care permite SSL, precum Firefox, Safari, Google Chrome, Opera, Internet Explorer sau altele compatibile, astfel, vom putea proteja confidenţialitatea datelor dumneavoastră personale.

  3D Secure
  3D-Secure este un sistem antifraudă dezvoltat de Visa şi Mastercard. Folosirea acestui sistem permite creşterea securităţii tranzacţiilor online. În caz de pierdere sau furt, cardul înrolat la 3D Secure, nu poate fi folosit de terţe persoane pentru cumpărături online.
  Procesul de autentificare nu necesită instalarea vreunei aplicaţii speciale pe computerul dumneavoastră şi nici nu îngreunează navigarea pe internet.

  Dispoziţii legislative
  Registrul de Evidenţă a Prelucrării de date cu caracter personal
  Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
  Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.
  Refuzul dvs. în privinţa furnizării informaţiilor de contact solicitate în formularul de comandă determină neonorarea comenzii.
  Legea nr. 677/2001 privind drepturile dumneavoastră:
  • dreptul de a fi informaţi în legatură cu prelucrarea datelor dvs. personale
  • dreptul de acces la datele personale care vă privesc
  • dreptul de intervenţie asupra datelor
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
  • dreptul de opoziţie în legatură cu prelucrarea datelor personale furnizate de dvs.
  • dreptul de a vă adresa justiţiei şi/sau autorităţii de supraveghere
  • dreptul să obtineţi de la tROditional, în calitatea sa de operator, la cerere şi în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legislaţiei aplicabile, în special a datelor incomplete sau inexacte
  • dreptul să solicitaţi şi să obţineţi transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legislaţiei aplicabile
  • dreptul de a vă opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea în scopuri de marketing direct a datelor dvs. personale
  Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail office@ tROditional.com.

  În situaţia în care constataţi că unele dintre datele furnizate de dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil, pentru a avea posibilitatea să onorăm comenzile dvs. şi să vă transmitem eventuale anunţuri sau informări privind comenzile respective.

  Caracterul secret şi utilizarea întrebărilor şi comentariilor
  Acestea sunt nonconfidenţiale şi devin proprietatea companiei, putând fi utilizate fără acordul persoanei care a trimis întrebarea/comentariul.

  Prevederi diverse
  Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul tROditional.com poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
  Informaţiile de orice natură furnizate de către dumneavoastră companiei SUCIU TRODITIONAL SRL, vor rămâne în proprietatea tROditional. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului şi pot fi făcute cunoscute numai cu consimţământul scris al companiei.
  Nici o declaraţie publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terţe părţi nu va fi făcută de către dumneavoastră cu privire la comandă fără consimţământul prealabil scris al companiei tROditional.

  10. COPYRIGHT ŞI UTILIZAREA CONŢINUTULUI
  Acest site este protejat prin drepturile de autor.
  Toate mărcile de înregistrare, mărcile de servicii, denumirile comerciale, reprezentările grafice, produsele prezentate, postările, descrierile produselor, materialele video sunt proprietatea tROditional, protejate prin legile în vigoare. Este strict interzisă orice modificare sau reproducere a conţinutului, iar acesta nu poate fi copiat sau utilizat în niciun alt mod, fără permisiunea prealabilă a societatii tROditional. Este permisă reproducerea parţială a continutului, cu menţionarea sursei.

  11. DREPTUL DE DENUNŢARE UNILATERALĂ A CONTRACTULUI. RETURUL PRODUSELOR
  “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conform O.G. nr. 130/2000.
  Clientul este obligat sa notifice tROditional intentia sa de a returna produsele achizitionate prin de comunicare scrisa la adresa de e-mail: office@ tROditional.com in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.
  In cazul returnarii produselor, acestea trebuie returnate în aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate documentele care l-au insotit). Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dvs.

  Înapoiem contravaloarea produsului în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client

  12. GESTIONAREA RECLAMAŢIILOR/SUGESTIILOR/ INTREBARILOR

  În cazul unor reacţii adverse/neplăcute ca efect al utilizării produselor, sunteţi rugat să anunţaţi Departamentul de Control al Calităţii al companiei tROditional, descriind în detaliu problema, pentru o evaluare cât mai corectă şi relevantă din partea specialiştilor noştri. Pentru a lua legătura cu aceştia, vă rugăm să completaţi formularul de contact de pe site si sa alegeti destinatar “Controlul Calitatii”.

  Garantia produselor
  Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

  13. CESIONAREA ŞI SUBCONTRACTAREA
  Compania tROditional poate cesiona şi/sau subcontracta o terţă parte pentru servicii ce ţin de onorarea comenzii, nefiind necesar acordul clientului. tROditional va fi întotdeauna responsabil faţă de client pentru toate obligaţiile contractuale.

  14. NOTIFICĂRI
  TROditional vă poate trimite notificări referitoare la activitatea companiei şi a site-ului tROditional.com pe adresa de e-mail înscrisă în formularul de abonare la notificari (newsletter) sau prin alt mijloc de comunicare. Primirea notificarilor presupune selectarea optiunii corespunzatoare prin completarea unui formular de catre utilizator sau client prin intermediul site-ului tROditional.com sau prin intermediul unei pagini de campanie a societatii SUCIU TRODITIONAL SRL, precum si acceptarea neconditionata a Termenilor si Conditiilor, in cazul in care nu si-a exprimat deja acest acord.
  Datele preluate de la utilizator sau client in scopul expedierii notificarilor pot si vor fi folosite de catre tROditional in limitele Politicii de confidentialitate.
  Renuntarea la primirea notificarilor de catre utilizator sau client se poate face in orice moment prin urmatoarele metode:
  a) Folosind legatura special destinata din cadrul oricarei notificari.
  b) Prin contactarea tROditional, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
  Renuntarea la primirea notificarilor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si Conditii.
  TROditional isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite notificari cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator sau client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi notificari, fara nici un angajament ulterior din partea TROditional, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
  TROditional nu va include in notificarile transmise utilizatorului sau clientului nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al tROditional, la momentul expedierii buletinului.

  15. LITIGII
  Orice conflict între tROditional şi altă parte este supus unei soluţionări pe cale amiabilă. În cazul în care nu se ajunge la un punct comun prin această metodă, competenţa revine instanţelor de judecată din România.

  16. ÎNCETARE
  TROditional îşi rezervă dreptul de a înceta activitatea site-ului fără vreo notificarea prealabilă.

  17. RESPECTAREA DISPOZIŢIILOR LEGALE
  Prezentul document şi utilizarea tROditional.com sunt guvernate de legea din România şi sunt supuse competenţei exclusive a instanţelor române, orice modificare legislativă care afectează într-un fel sau altul dispoziţiile prezentate în acest document fiind în afara controlului companiei SUCIU TRODITIONAL SRL, dar a căror respectare este absolut obligatorie.

  18. ALTE CLAUZE
  Termenii şi Condiţiile de utilizare expuse în acest document reprezintă Contractul dintre dumneavoastră şi tROditional, pe care trebuie să îl acceptaţi şi respectaţi pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul www. tROditional.com.
  Termenii şi Condiţiile din acest Contract înlocuiesc alte înţelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorul site-ului şi tROditional.
  TROditional isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a utilizatorului sau clientului.
  TROditional nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului. TROditional nu raspunde de vanzarile subsecvente realizate in alte jurisdictii de catre terte persoane care nu au acordul tROditional pentru aceste vanzari subsecvente.